Manuskrip Baru

Dengan lafaz BISMILLAHIR ROHMAANIR ROHIM..
manuskrip baru AWEK MACHO bakal di poskan ke tangan editor..

Perghh...agak lewat juga nak menyiapkan manuskrip ini.. Pelbagai halangan Dan dugaan yg dihadapi dalam proses nk menyiapkan AWEK MACHO ni. Sudahnya, target nk hantar ke editor bulan Jun 2014 dah tertangguh ke awal bulan November 2014.

Apa-apapun..Alhamdulillah..syukur kerana berjaya juga nenyiapkan dalam tahun 2014 ni. Kalau pihak editor suka & luluskan manuskrip ni.. Harap2..dapatlah ianya diterbitkan tahun 2015..

Mohon DOA kalian semua agar mendoakan segalanya berjalan lancar Dan impian utk melihat AWEK MACHO di persada pasaran pada tahun 2015 tercapai.. Aamiin..

Untuk pengetahuan, cover manuskrip AWEK MACHO ini adalah ilustrasi dr seorang sahabat yg merupakan seorang kartunis iaitu saudara Ijoi.. Nanti check kt bawah, antara kartun yg dilukis oleh saudara Ijoi.

Err..apa kena mengena kartunis dan novelis ekk??
Okay.. Nk bgtau semua..mulai NOVEMBER 2014, AIDA ADIA Dan kartunis IJOI akan berkolaborasi menyiarkan cerpen + kartun. Maybe setiap dua minggu sekali kami akan menyiarkan 3 atau 4 kapsyen komik di fan page AIDA ADIA & fan page IJOI. Kita tengok sambutan macamana, klu ada follower, kita akan siarkn tiap2 minggu..klu terlebih follower maybe tiap-tiap hari gitu..Aamiinn...

So..doakan apa yang dirancang bakal terlaksana. Moga Allah merestui & meredhai setiap nawaitu baik kami. ..

No comments: