Respon pembaca ttg SAYA TETAP NAK AWAK!

Alhamdulillah...dah 2 minggu dgn rasminya..SAYA TETAP NAK AWAK! berada di pasaran..

Sesuatu yg tak terduga..Lain macam perasaannya dibandingkn sewaktu kelahiran 2 novel aku sblm ini.. Alhamdulillah..atas nikmat Allah ini...

Respon mula2 of coz dr team penerbitan Buku Prima..Dorang tnya.."Azlan ni betul2 wujud ke?" Bila aku tnya nape.. Dorang jwb: "Kitaorg dh tangkap cintan ngan karektor Azlan ni.. Klu dia benar2 wujud..mesti dia hensem..macho gitu kan?"

Huhuhu.. ingatkn team Buku Prima jer yg komen gitu..rupanya ramai yg dok tnya..ttg wujudnya Azlan in reality.. kihkihkih... Nak kena jawap ke???

Well..Azlan yg sebenarnya memang wujud..Rakan sama2 belajar kt Port Dickson dulu. Memang benar karektor Azlan ni 100% dr karektor Azlan in reality.... cuma jalan cerita novel ini idea penulis dan tidak ada kena mngena dgn si Azlan yg sbnrnya..

Huhuhu...tak tau lak ramai "admirer" dgn karektor Azlan ni! Anyway..sempat gak bgtau pkara ni kat Azlan...mamat tu dah gelabah dah....takut identiti sbnr dia terbongkar..!.. hehehe...

Rata2..pembaca semua puas hati dgn novel ni..samada jln cerita..watak2..dan pengakhirannya. Ada yg komen..cerita ini benar2 menghiburkan dan jln ceritanya tidak membosankn..

Paling best..ramai juga yg komen pasal adegan.."sembelih kepala" tuhh. ! Ada yg tanya..mcmana penulis boleh sampai hati buat citer ni..(adegan sembelih)... Hmmm..camner nk jwb ekk??..Well..secara logiknya..seseorg yg mental..pasti akn melakukan sesuatu yg tidak terduga yg mmg org waras tak boleh buaat kan?? Impact membaca novel ini..ada sorang kwn bgtau..dia smpai suruh anak dia..  .. ponteng kelas kafa semata2 utk temankn dia yg keseorgn kt rumah.. ni sbb dia terbyang2kn kisah sembelih yg dia baca tu laa...Hadooii..smpai gitu skali!

Yg anakku no 3 pulak...dok imagine.."Mama, kalau novel Mama masuk drama...watak Surya tu..NabilaHuda mmg layak..!" Waaahh..dh berangan masuk drama plak ehhh.....! kihkihkih...

Syukur juga dengan sokongan yg tidak berbelah bagi drpd kengkwn semua. Smpaikan ada kwn2 yg jauh...yg duduk Paris..Brunei pun dok menanya & suruh pos novel kt dorang.. hehehe...terharuuu sungguh!

Apa2 punn.. TERIMA KASIH kpd sseemua yg sudi membaca novelku..Lebih2 lagi pada semua pembaca di ruangan IlhamGp Karangkraf..di mana setakat 2 minggu ni..sudah ada 14,500 pembaca! Wowww...Alhamdulillah...

Aku masih menantikan komen2 dr pembaca yg lain. Seronok nak tau feedback pembaca..tak kisahlah yg positif mahupun negatif. Semuanya itu dpt kujadikan pemangkin semangat utk aku memperbaharui kelemahan yg lalu dan seterusnya melangkah jauh lagi dlm bidang yg aku minati ini...

5 comments:

Cik Nadyya said...

best sangat novel ni.
tak suka btll dgn surya tuu. hihi

btl la watak nabila huda memang sesuai la :P

Cik Nadyya said...

Assalam , thanks datang blog kite. hehe :D

Cik Nadyya said...

Maaf ye kak,bole add fb sy? Nadyya EyyQa . sy cuba add akk kt fb tapi xjumpa . terima kasih :)

ROHAIDAH HARON said...

Hehehe.. kann!!

ROHAIDAH HARON said...

Hehehe.. kann!!